De Romein
Ga terug Nieuws

De Romein en Eiffage Infra-Bau vieren de ondertekening van het contract met Amprion voor Rhein-Main Link in Duitsland.

Op maandag 23 september 2024 vond een groot feest plaats ter gelegenheid van de ondertekening van het contract tussen de joint venture De Romein Group/ Eiffage Infra-Bau en de transmissienetbeheerder Amprion voor de civieltechnische diensten voor het project Rhein-Main Link.

 De teamgeest en “spirit” waarmee deze joint venture zal worden geïmplementeerd en afgesloten, werd symbolisch benadrukt door speciaal gemerkte voetbalshirts die werden gedragen door vertegenwoordigers van De Romein, Eiffage Infra-Bau en Amprion.

De Romein en Eiffage Infra-Bau kregen van Amprion de opdracht om civieltechnische diensten te leveren voor de aanleg van de toekomstige energiecorridor die nodig is om de elektriciteit die wordt opgewekt door offshore windparken in de Noordzee naar de regio Rhein-Main te transporteren.

Het contract omvat de aanleg van een 600 kilometer lang kabelsysteem van Nedersaksen naar de economische regio Rhein-Main in Hessen.

De Romein en Eiffage Infra-Bau zullen nu samen met Amprion beginnen met de voorbereidende fase van het project. De bouw van de Rhein-Main Link moet in 2028 beginnen en in 2033 klaar zijn.

De Romein en Eiffage Infra-Bau vieren de ondertekening van het contract met Amprion voor Rhein-Main Link in Duitsland.

Foto's

Bekijk ook